Loading...

Pozdan partner

SWING Partner program uvažava vašu stručnost, nagrađuje utjecaj i nudi vrijednosti koje će omogućiti da što efikasnije i učinkovitije odgovarate na zahtjeve tržišta.

Afirmaciju na tržištu računovodstvenog softvera SWING poslovna rješenja postigla su uvođenjem prve (DOS) generacije računovodstvenih programskih rješenja – SWING G1.
1998. godine uvodi se druga (Windows) generacija rješenja pod nazivom SWING G2 Poslovna Rješenja, kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u razvoju računovodstvenih poslovnih rješenja i iskustva preko 700 malih i srednjih tvrtki koji su svojim sugestijama i primjedbama pomogli da konačan proizvod bude prepoznatljiv među «morem» poslovnih rješenja.

Još od uvođenja prve (DOS) generacije SWING poslovnih rješenja na tržište, kreirali smo specijalizirane partnerske programe koji uključuju informatičke tvrtke i tvrtke čija je osnovna djelatnosti pružanje računovodstvenih i konzultantskih usluga kako bismo zajednički mogli odgovoriti zahtjevima novih tržišta, te osigurati svim našim korisnicima, bez obzira na lokaciju, kvalitetnu i pravovremenu korisničku podršku.

Želite postati SWING Partner?

Kontaktirajte nas i pružiti ćemo vam sve potrebne informacije.

Zatražite dodatne informacije

Partner programi

Specijalizirani partner programi

VAR Partneri

SWING VAR Partner program uključuje tvrtke-partnere koji su certificirani i osposobljeni za distribuciju, instalaciju, implementaciju i pružanje stručne potpore korisniku pri korištenju SWING poslovnih rješenja. Kao Partnerima najviše razine, osiguran je stimulativni rabat na licence, mogućnost učešća naših konzultanata u prodajim aktivnostima, te učešća vlastitih stručnjaka u procesu instalacije, administracije i implementacije rješenja u poslovni sustav krajnjeg korisnika.

ACC Partneri

SWING ACC (Accountant) partner program za računovdstveno konzultantske tvrtke nudi široku lepezu pogodnosti i resursa, koje će omogućiti da što efikasnije i učinkovitije odgovarate na zahtjeve vaših klijenata. To uključuje resurse koji će vam pomoći pri planiranju i širenju vašeg poslovno-informacijskog sustava, stručnu potporu u radu sa SWING Rješenjima i ostale usluge koje će vam pomoći u osiguravanju zadovoljstva vaših klijenata.

EDU Partneri

SWING EDU Partner program je usko specijaliziran program namjenjen isključivo obrazovnim ustanovama koji u svojoj osnovi omogućuje korištenje SWING Rješenja u edukacijske svrhe (nastave, vježbe, radionice) potpuno besplatno. Našim EDU Partnerima osiguravamo i mogućnost suradnje u smislu angažmana SWING konzultanata na pripremi programa i obavljanju osnovne obuke studentima za rad na SWING Rješenjima, te pružanje savjetodavnih usluga u informatizaciji poslovanja i računovodstvu.

SWING VAR Partneri

Compco systems

VAR Partner Hrvatska

Compco systems d.o.o.
HR-22000 Šibenik
Ulica Bože Peričića 30
www.compco.hr

Info-m

VAR Partner Hrvatska

Info-m d o.o.
HR-21000 Split
Ninska 48
www.infom.hr

Mozaik

VAR Partner Bosna i Hercegovina

Mozaik d.o.o.
BiH-88000 Široki Brijeg
Kardinala A. Stepnica 3

Hertronic

VAR Partner Bosna i Hercegovina

Hertronic d.o.o.
BiH-88340 Grude
Blage Zadre 20
www.hertronic.com

SWING ACC Partneri

Colloco

ACC Partner Hrvatska

Colloco d.o.o.
HR-21000 Split
Hrvatske mornarice 10

Adria knjigovodstvo

ACC Partner Hrvatska

Adria knjigovodstvo d.o.o.
HR-21000 Split
Dinka Šimunovića 2a

Financa

ACC Partner Hrvatska

Financa d.o.o.
HR-21000 Split
Smiljanićeva 2