Loading...

Informacije na dohvat ruke

SWING G3 Reports omogućava pregled vaših poslovnih procesa i uvid u sve raspoložive podatke koje imate pohranjene u SWING Rješenjima. Namjenjen je menadžerima svih razina, poslovnim i financijskim analitičarima i krajnjim korisnicima za obavljanje svakodnevnih pregleda i analiza.

Osiguravajući rješenja bazirana na uobičenim poslovnim modelima i praksama, G3 Reports donosi dodatnu vrijednost vašem poslovnom sustavu i osigurava:
     izvještaje koje do sada niste imali u poslovnom sustavu, a potrebni su vam
     pregled kompleksnih izvještaja u svega nekoliko sekundi
     mogućnost izrade izvještaja u najkraćem mogućem roku čime se smanjuje trošak isporuke
     komparativni pregled poslovanja usporedno kroz godine.

SWING G3 Reports

Usporedba prodaje tekuće i više prethodnih godina, analiza kupaca - što kupuju, kada kupuju, kako plaćaju, koji su naprofitabilniji proizvodi....
Samo neki od pitanja na koje će odgovoriti G3 Reports.

Integrirana poslovna inteligencija

Dok su informacije koje pruža poslovna inteligencija neophodne za efektivno donošenje odluka, povezivanje podataka iz različitih izvora je zahtjevno.
SWING Poslovni Sustav sa integriranom poslovnom inteligencijom pokriva i koordinira sve poslovne procese tvrtke kroz jedinstvenu bazu podataka, osiguravajući tako integritet i točnost podataka za bolji nadzor vašeg cjelokupnog poslovanja.

Informacije po mjeri tvrtke

Standardno izvještavanje koje osigurava poslovni sustav najčešće nije dostatno, a raspoloživi izvještaji ili ne sadržavaju sve potrebne informacije ili pak imaju višak informacija.
Sustav poslovne inteligencije, kao analitički alat, omogućava nadziranje, analiziranje i planiranje poslovanja pretvarajući podatke u informaciju prema potrebama i po mjeri tvrtke.

Različiti prikazi i analize

G3 Reports omogućava da informacije dobijete i analizirate koristeći se različitim vrstama prikaza i pregleda - od statičkih izvještaja sa tabličnim i grafičkim prikazima, do interaktivnih pregleda koji omogućuju višedimenzionalni pogled na podatke.
Kombinirajući podatke SWING Poslovnog Sustava i podatke iz drugih izvora (kao što je xls) G3 Reports osigurava kontrolu i analizu više poslovnih godina.

 

Poslovna inteligencija i analize uz G3 Reports

Proširite SWING Rješenja sa modulom za poslovnu inteligenciju koji će vam omogućiti nadziranje
analiziranje i planiranje poslovanja vaše tvrtke.